Minőségpolitika

A VT Mechatronics Kft. szerződött partnereként a félvezető ipar számára állít elő nagy komplexitású gépeket. Precíziósmegmunkált fém alkatrészeketaz energetikai szektor részére, valamint szerződött partnerei, ipari kéziszerszámainak fém alkatrész megmunkálására.

Célunk, hogy tevékenységünkkel megfeleljünk ügyfeleink meghatározott és elvárt igényeinek, termékeink minősége és nyújtott szolgáltatásaink által.

Ennek érdekében a vezetőség elkötelezi magát - összhangban az ISO 9001:2015-ös szabvány alapelveivel- a következőkre:

Vevőközpontú szervezet

Törekszünk arra, hogy vevőink elvárásainak maradéktalanul megfeleljünk, igényeiket megismerve a törvényiszabályozás és észszerűség határain belül teljesítsük. Termékeinket megfelelő alapanyagok gyártásával és felhasználásával, a vevő által előírt módon, korszerű megoldásokat alkalmazva állítjuk elő.

Vezetési kultúra  

Minden vezetővel szemben elvárás a minőség- és eredményorientált gondolkodásmódés példamutatás. 
Minőségszemléletünket tervszerűen fejlesszük.

Munkatársak bevonása

A minőségirányítás a cégvezetés és minden munkatársunk feladata és felelőssége.
A munkatársaink képességeit a lehető legnagyobb mértékben felhasználjuk, azokat fejlesztjük.

Folyamatszemlélet, rendszerszemléletű irányítás, folyamatos fejlesztés

A kívánt eredmények hatékony elérése érdekében minden fontos folyamatunk azonosított és szabályozott, azokat egy rendszerként kezeljük. Eredményeink és termékeink minőségének jobbítása érdekében gondot fordítunk e folyamataink folyamatos felülvizsgálatára és fejlesztésére.

Tényeken alapuló döntéshozatal

A folyamatok hatékonyságát, elért eredményeinket kiértékeljük, azokat a döntéshozatalok és intézkedéseink során hasznosítjuk.

Kölcsönösen előnyös szállítói kapcsolatok

Beszállítóinkkal a kölcsönösen jó kapcsolatot alakítunk ki, együtt törekszünk a vevői elvárások kielégítésére. 
Igazoltan egyenletes minőségű termékek szállítását várjuk el. Kiemelt beszállítóinkat meghatározzuk, értékeljük a késztermék minőségének befolyásolása érdekében.

A VT Mechatronics Kft. termékeivel és szolgáltatásaival jó szakmai hírnevet,megbecsülést és megérdemelt eredményt kíván elérni.

Győr, 2020.01.06.