Környezetpolitika

A VT Mechatronics Kft. szerződött partnereként a félvezető ipar számára állít elő nagy komplexitású gépeket. Precíziós megmunkált fém alkatrészeket az energetikai szektor részére, valamint szerződött partnerei, ipari kéziszerszámainak fém alkatrész megmunkálására.

Célunk, hogy tevékenységeinkkel megfeleljünk ügyfeleink és érdekelt feleink meghatározott és elvárt környezetvédelmi igényeinek, továbbá a vonatkozó jogszabályi és egyéb kötelezettségeinknek is.

Ennek érdekében a vezetőség elkötelezi magát - összhangban az ISO 14001:2015-ös szabvány alapelveivel – a környezetvédelem és a környezetközpontú szemlélet mellett:

Környezeti politikánkkal összhangban határozzuk meg környezeti céljainkat és azok megvalósítását szolgáló környezeti programjainkat.

Tevékenységeink során igyekszünk a lehető legkisebb környezeti terheléssel járó technológiákat alkalmazni, erőforrásainkkal optimálisan gazdálkodni, illetve megelőzni a környezet terhelését, szennyezését.

Környezetközpontú irányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, ezáltal növelve környezeti teljesítményünket.

A környezetvédelem a cégvezetés és minden munkatársunk feladata és felelőssége.

Ennek érdekében a környezetvédelem iránti elkötelezettséget próbáljuk dolgozóinkban elmélyíteni oktatások, illetve egyéb kommunikációs lehetőségeink által.

A VT Mechatronics Kft. termékeivel és szolgáltatásaival jó szakmai hírnevet, megbecsülést és

Győr, 2023-04-11

Letöltés:

Energetikai jelentés 2022
0.42 MB
Letöltés